YÜKSELEN'DE EĞİTİM ANLAYIŞI

ÖZEL YÜKSELEN EĞİTİM KURUMLARI HAKKINDA

Özel Yükselen Eğitim Kurumları 2002 yılında Ankara Çubuk’ta ilköğretim kurumu olarak eğitim ve öğretime başlamıştır. Açıldığı günden bu yana başarılarıyla ve eğitim anlayışıyla büyüyen ve gelişen Yükselen Eğitim Kurumları artık Ankara’nın en güçlü ve başarılı okulları arasında yer almakta, Türkiye’deki eğitim kurumları arasında bir marka olma yolunda hızla ilerlemektedir. Yükselen Eğitim kurumları yıllarca Ankara’nın en iyi liselerine öğrenci yetiştirme hedefini başarıyla gerçekleştirirken 2014 – 2015 eğitim öğretim yılından itibaren bünyesinde Anadolu Lisesini de açarak yalnızca liselere değil üniversitelere de öğrenci hazırlamaya başlamıştır. Eğitim Kurumlarımız bünyesinde 2016 – 2017 eğitim öğretim yılından itibaren hizmete giren Yükselen Fen Lisesi de Türkiye’nin en iyi fen lisesi olmayı kendine hedef olarak belirlemiş, 2016 – 2017 eğitim öğretim yılında 475 üzeri TEOG puanını alan öğrencilerimizle eğitim dünyasında yerini almıştır.

ÖZEL YÜKSELEN ANADOLU VE FEN LİSESİ

Özel Yükselen Anadolu Lisesi 2014 – 2015 eğitim öğretim yılında, Özel Yükselen Fen Lisesi de 2016 – 2017 eğitim öğretim yılından itibaren Ankara’nın seçkin bir eğitim kurumu olarak öğretime başlamıştır.
           Ülkemizin gereksinim duyduğu sağlam kişilikli, dürüst, çağdaş, Atatürkçü, ulusal değerlerine bağlı, evrensel bakış açısı olan, başarılı ve mutlu bir gençlik yetiştirmek Özel Yükselen Anadolu ve Fen Lisesinin öncelikli hedefidir. Öğrencilerimizi Türkiye’nin en güçlü, uluslararası nitelik taşıyan üniversitelerine yerleştirmek, geleceğin bilim insanlarını ülkemize armağan etmek bizler için çok önemlidir. Her öğrencimizin istediği, kendi belirlediği bir mesleğe yönelmesi onların başarısı ve mutluluğu için vazgeçilmez bir koşuldur. Sevdiği, ilgi duyduğu mesleği yapan insanlar hiç kuşkusuz ki daha başarılı olacaklardır. Başarılı insan aynı zamanda mutlu insandır. Mutlu insan ise çevresini de mutlu eden insandır. Ülkemizin aydınlık yarınları için gereksinim duyduğu insan ise başarılı ve mutlu insandır. Özel Yükselen Fen ve Anadolu Lisesi yetiştirdiği başarılı ve mutlu öğrencilerle ülkemizin aydınlık geleceğinin mimarları arasında yer alma anlayışı ve inancı içindedir. Bu amaçla okulumuzda eğitim ve öğretim eş güdüm içinde yürütülmekte, akademik başarı kadar doğru bir nesil yetiştirme anlayışı da önem taşımaktadır.

Toplumsal duyarlılığa sahip, sosyal ve sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmeyi amaçlayan okulumuzda akademik amacımıza ulaşmak için öğrencilerimize hafta içi ders ve etütlerimizin yanı sıra (10, 11 ve 12. sınıflar) hafta sonu yetiştirme ve destekleme kurslarıyla da katkıda bulunmaktayız.

Özel Yükselen Anadolu ve Fen Lisesi, yükselen gençliğin başarı ve mutluluğu tadacağı bir yuva olarak önceden olduğu gibi 2017 – 2018 eğitim ve öğretim yılında da gençlerimizi beklemektedir.