KAYIT KOŞULLARIMIZ

2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI
 10-11-12. SINIF OLACAK ÖĞRENCİLERİN KAYIT KOŞULLARI

1. 1. Sınav başvuruları www.yukselenkoleji.k12.tr web sitemiz üzerinden 15 Ocak 2018 Pazartesi itibariyle online olarak yapılabilecektir.
  2. Başvurular 19 Şubat 2018 Pazartesi tarihinde sona erecektir.
  3. Katılım için herhangi bir ücret alınmayacaktır.

Bursluluk sınavında belirlenen taban puanın üzerinde puan alan öğrencilere kayıt hakkı verilmektedir.
Bursluluk sınavında belirlenen puan aralığındaki öğrencilere belirli oranlarda burs verilmektedir.

10, 11 VE 12. SINIFA GEÇECEK BURS KAZANAN ÖĞRENCİLERİN EĞİTİM-ÖĞRETİM ÜCRETLERİ

BURS HAKKININ KULLANILMASI

Burs kazanan 10, 11 ve 12. sınıfa geçecek öğrencilerin bu haktan yararlanabilmek için;

1. 17 Mart - 31 Mart tarihleri arasında kaydını yaptırması gerekmektedir.
  2. Burs kazanan öğrencilerin bursları okullarımızdan mezun olana kadar geçerli sayılacaktır.

BURS HAKKININ KAYBEDİLMESİ

Kazanılan burs hakkı belirlenen tarihler arasında geçerlidir. Belirlenen tarihten sonra kayıt yaptırmak isteyen öğrenciler burs haklarını kullanamazlar.

Her sınıf düzeyinde burslu okuyan öğrencilerin;

• Okulumuzda yıl boyunca yapılan deneme ve tarama sınav sonuçlarında okula giriş sınav puanlarının altına üç kez düştüklerinde,
  • Ders notlarının düşmesi durumunda,
  • Okul kurallarına aykırı olan ve okul disiplinine uymayan davranışlar göstermeleri durumlarında bursları kesilecektir.