KAYIT KOŞULLARIMIZ

2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI
 9. SINIF OLACAK ÖĞRENCİLERİN KAYIT KOŞULLARI

8. sınıftan 9. sınıfa geçecek öğrenciler herhangi bir sınava tabi tutulmayıp TEOG sınav sonuçlarına göre belirlenen taban puanın üstündeki öğrencilere kayıt hakkı ve bursluluk hakkı verilecektir.

TEOG sınav sonucuna göre 500 tam puan alan 5 öğrenciye %100 eğitim bursu verilecektir.
TEOG sınav sonuçlarına göre belirlenen puan aralığındaki öğrencilere belirli oranlarda burs verilmektedir.

2017 – 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI
ÖZEL YÜKSELEN ANADOLU LİSESİ VE FEN LİSESİ OKUL ÜCRETLERİ

FEN LİSESİ
EĞİTİM ÜCRETİ
( 9-12. Sınıflar )
ANADOLU LİSESİ
EĞİTİM ÜCRETİ
 ( 9-12. Sınıflar )
18.980 TL 17.660 TL
NOT: YEMEK+SERVİS+ETÜT+KDV= 6.100 TL

8. SINIFTAN 9.SINIFA GEÇECEK BURS KAZANAN ÖĞRENCİLERİN EĞİTİM-ÖĞRETİM ÜCRETLERİ
AÇIKLAMA	KONTENJAN	ANADOLU LİSESİ	FEN LİSESİ

2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI
 10-11-12. SINIF OLACAK ÖĞRENCİLERİN KAYIT KOŞULLARI

Bursluluk sınavında belirlenen taban puanın üzerindeki öğrencilere kayıt hakkı verilmektedir.
Bursluluk sınavında belirlenen puan aralığındaki öğrencilere belirli oranlarda burs verilmektedir.

10, 11 VE 12. SINIFA GEÇECEK BURS KAZANAN ÖĞRENCİLERİN EĞİTİM-ÖĞRETİM ÜCRETLERİ

BURS HAKKININ KULLANILMASI

Burs kazanan 10, 11 ve 12. sınıfa geçecek öğrencilerin bu haktan yararlanabilmek için 08.04.2017 Cumartesi gününe kadar okulumuza kayıtlarını yaptırmaları gerekmektedir.

Burs kazanan öğrencilerin bursları okullarımızdan mezun olana kadar geçerli sayılacaktır.

BURS HAKKININ KAYBEDİLMESİ

Kazanılan burs hakkı belirlenen tarihler arasında geçerlidir. Belirlenen tarihten sonra kayıt yaptırmak isteyen öğrenciler burs haklarını kullanamazlar.

Her sınıf düzeyinde burslu okuyan öğrenciler;

• Okulumuzda yıl boyunca yapılan deneme ve tarama sınav sonuçlarında okula giriş sınav puanlarının altına üç kez düştüklerinde,
  • Ders notlarının düşmesi durumunda,
  • Okul kurallarına aykırı ve okul disiplinine uymayan davranışlar gösterdiklerinde bursları kesilecektir.