Dokuzuncu Sınıflar

• Başlık
  • Tarih
  • Karışık

Her geçen gün teknolojinin büyüme hızı artıyor. Aynı yaş gruplarındaki öğrenciler Kodlama ve Robot içerikli projeler geliştirmekte ve bu alanda oluşturulan takımlar arasında yarışmalar düzenlenmektedir. Okulumuzda da her yıl olduğu gibi bu yılda “Kodlama ve Robot Takımı” kurulacaktır. Teknoloji ile yakından ilgilenen, “kodlama/robot” ilgisi olan 9. Sınıf öğrencilerimizin başvuruları beklenmektedir. Takım üyelerini belirlemek için katılmak isteyen öğrenciler arasından seçmeler yapılacak ve bu alanda başarılı olan öğrencilerimiz ile takımımız kurulacaktır.

HACKER: "Bilgisayar ve haberleşme teknolojileri konusunda bilgi sahibi olan, bilgisayar programlama alanında standartın üzerinde beceriye sahip bulunan ve böylece ileri düzeyde yazılımlar geliştiren kişi"

Kategori Genel

YÜKSELEN ANADOLU VE FEN LİSESİ