Pazartesi, 05 Kasım 2018 13:54

YÜKSELEN KOLEJİ DOĞUKENT KAMPÜSÜ ANADOLU VE FEN LİSESİ OKUL BAŞKANI VE BAŞKAN YARDIMCISINI SEÇTİ

Okul olarak demokratik, çağdaş, seçme ve seçilme hakkının önemini kavrayan, oy kullanmanın en önemli vatandaşlık görevlerimizden biri olduğunun bilincine varan nesiller yetiştirmek öncelikli hedeflerimiz arasındadır. Bu hedeflerimizden hareketle 2018-2019 eğitim-öğretim yılı Okul Başkanı 10A Anadolu Lisesi sınıfından Azra Hazal DEMİR, Okul Başkan Yardımcısı 9A Anadolu Lisesi sınıfından Muhittin Efe GÜNER olmuştur.

Öğrencilerimizle yıl içerisinde yapacakları çalışmalara dair küçük bir röportaj yaptık.

1. Başkan ve Başkan Yardımcısı olarak almış olduğunuz sorumluluk hakkında neler söyleyebilirsiniz?

Azra Hazal DEMİR: Başkanlığın okulumuz için önemli olduğunu biliyorum ve aldığım sorumlulukların da farkındayım. Bu sene gerçekten güzel işler başaracağımızdan eminim. Herkesin eğlenceli, dopdolu bir yıl geçirmesi için elimden geleni yapacağım.

Muhittin Efe GÜNER: Başkan Yardımcısı olarak en önemli sorumluluğum arkadaşlarıma örnek olmak, okulumuzun desteğiyle başarılı ve eğlenceli bir yıl geçirmemizi sağlamaktır.

2. Yıl sonunda hedeflerinize ulaşabileceğinize inanıyor musunuz?

Azra Hazal DEMİR: Kesinlikle inanıyorum. Yönetimin, idarenin, öğretmenlerimin ve arkadaşlarımın desteğiyle okulumuzun adını en güzel şekilde duyuracağıma eminim.

Muhittin Efe GÜNER: İdarenin, öğretmenlerimin ve arkadaşlarımın yardımıyla hedeflerimize ulaşabileceğimize inanıyorum.

3. Son olarak sürece dair eklemek istedikleriniz nelerdir?

Azra Hazal DEMİR: Okulumuza her zaman yanımızda olduğu için teşekkür ederiz. Onların desteği bizi daha güzel işler yapmaya teşvik ediyor.

Muhittin Efe GÜNER: Okulumuza destekleri için teşekkür ediyoruz.

Okunma 189 defa Son Düzenlenme Pazartesi, 05 Kasım 2018 14:14