Cuma, 02 Kasım 2018 14:21

YÜKSELEN KOLEJİ ÇUBUK - DOĞUKENT KAMPÜSLERİ ODTÜ TANITIM FUARI VE BİLKENT CENTER KİTAP GÜNLERİNDE

YÜKSELEN KOLEJİ DOĞUKENT KAMPÜSÜ ODTÜ TANITIM FUARI VE BİLKENT CENTER KİTAP GÜNLERİNDE

ODTÜ lisans programlarını tanımak, gelecekteki meslek ve kariyerler hakkında öğrencilerimizi aydınlatmak amacıyla ODTÜ Tanıtım Fuarı’na gezi düzenledik. Fuarda yapılan genel tanıtımın ardından öğrencilerimiz, merak ettikleri bölümler hakkında detaylı bilgiler aldılar. Bu etkinlik sayesinde ODTÜ’den motive olmuş şekilde ayrıldılar.

Kültürün; okuma, anlama, görebilme, görebildiğinden anlam çıkarma, ders alma, düşünme ve zekâyı eğitme olduğu fikrinden hareketle Bilkent Center Kitap Günleri’ne katıldık. Öğrencilerimiz hem farklı türdeki kitaplara ulaşma imkanı hem de birbirinden değerli yazarlarla tanışma fırsatı buldular.

Okunma 295 defa Son Düzenlenme Salı, 06 Kasım 2018 09:15