Perşembe, 01 Kasım 2018 11:19

ÇUBUK KAMPÜSÜ FEN VE ANADOLU LİSESİ "HACETTEPE TIP FAKÜLTESİ, DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ VE ANKARA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ" GEZİSİ

(1 Oyla)

Mesleki tanıtım çalışmaları kapsamında düzenlenen gezide 26.10.2018 tarihinde okulumuzun sayısal grubu öğrencileri ile Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Diş Hekimliği Fakültesine gidildi. Geziye tıp mesleğine ilgi duyan 12. Sınıf öğrencilerimiz katıldı.

Gezi programında, Hacette Tıp Fakültesi öğretim görevlilerinin tanıtım eşliğinde tıp fakültesi gezildi ve tıp eğitimi hakkında bilgiler alındı. Öğrencilerin sorularını cevaplayan öğretim görevlileri, gezinin sonunda öğrencilere mesleki bir seminer verdi.

Ayrıca gezi kapsamında 11 ve 12. Sınıf eşit ağırlık grubu öğrencileri ile Ankara Hukuk Fakültesine gidildi. Bu gezide öğrencilerimize eşlik eden Ankara Hukuk Fakültesi öğretim görevlileri gezinin sonunda mesleki bir seminer vererek öğrencilerimizi bilgilendirdi. Fakülte öğrencileri, öğrencilerimizle görüştürülerek deneyimlerini paylaştılar. 11 ve 12. Sınıf eşit ağırlık öğrencilerimiz bu gezide hukuk bölümü hakkında çok değerli bilgiler edindiler.

Yapılan bu değerli ve tanıtıcı gezilerin ardından hep birlikte bir yemek yendi. Bu bilgilendirici ve eğlenceli günün sonunda öğrencilerimiz evlerine uğurlandı.

Okunma 227 defa Son Düzenlenme Perşembe, 01 Kasım 2018 11:21