Pazar, 07 Ekim 2018 23:30

YÜKSELEN KOLEJİ ANADOLU VE FEN LİSESİ DOĞUKENT KAMPÜSÜ’NDE 1. GELENEKSEL AŞURE GÜNÜ ETKİNLİĞİ YAPILDI

İdarecilerimizin, öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirilen etkinlik, aşurenin geleneğimizdeki yerini anlatan konuşma ile başladı. Bu anlamlı etkinlik ile aynı zamanda geleneklerimizin de sürdürüldüğüne işaret eden yemek kulübü öğretmenlerimiz Esin GENÇ KESKİN ve Hanife KARATAŞ; aşurenin paylaşma, dayanışma, birlik ve beraberliğin sembolü olduğunu vurguladı. Aşurenin en dikkat çekici yanının, farklı gıdaların birlikteliğinden doğan o muhteşem lezzet olduğunu dile getiren öğretmenlerimiz, öğrencilerimizin getirdikleri malzemeleri birlikte ilave ederek pişirmeye başladılar.

Öğrencilerimizle öğretmenlerimize kaynaşma ortamı sağlayan bu etkinlik, hazırlanan aşure ikramlarının yenmesiyle sona erdi.

Okunma 660 defa Son Düzenlenme Pazartesi, 22 Ekim 2018 13:25