Perşembe, 13 Eylül 2018 16:27

YÜKSELEN KOLEJİ HİZMET İÇİ EĞİTİM SEMİNERİ DEVAM EDİYOR

Yükselen Eğitim Kurumları ÇUBUK-DOĞUKENT  yerleşkesi lise öğretmenleri 07.09.2018 tarihinde hizmet içi eğitimler kapsamında zümre zümre kendilerine ait sunumları  gerçekleştirdi.Oldukça keyifli ve verimli geçen sunumlarda matematik zümresi ‘’ödev yapma bilinci’’ , Türk dili ve edebiyatı zümresi ‘’günlük ders tekrarı bilinci’’ , fizik zümresi ‘’öğrencilerin birbirlerine ve diğerlerine saygı duyma bilinci’’ , kimya zümresi ‘’ders materyallerinin getirilmesi bilinci’’ , biyoloji zümresi ‘’her şeyi okuldan ve öğretmenden beklememek’’ , sosyal zümresi ‘’kılık kıyafet yönetmeliğine ve okul kurallarına uyma bilinci’’ , yabancı diller, beden eğitimi, din kültürü zümresi ‘’öz eleştiri yapma becerisi’’ , rehberlik zümresi ‘’dinlemeyi bilme becerisi’’ konularını gerek görsel gerek yaşayarak paylaştılar.

Okunma 813 defa Son Düzenlenme Pazartesi, 17 Eylül 2018 17:39