Perşembe, 07 Haziran 2018 10:15

12. SINIFLAR İLE YKS KAMPI İÇİN BOLU'DAYDIK

12. sınıflarımız için 2.sini düzenlediğimiz YKS kampını Bolu’da gerçekleştirdik. Öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz çalışma kampımızda günde iki deneme sınavı, soru çözümleri, ders çalışma saatleri ve akşam dersleri ile dopdolu bir programı geride bıraktık. Öğrencilerimiz eksiklerini görme ve bu eksikleri tamamlama konusunda büyük ilerleme kaydettiler. 6 günlük kampımızın son gününde Bolu’nun eşsiz güzelliklerle dolu iki şirin yeri olan Gölcük ve Abant’ı gezerek stres attık ve öğrencilerimizi Ankara’da, okulumuzda başlayacak ve sınava kadar sürecek kampa uğurladık. Özverili bir şekilde, kampta en büyük destekçimiz olan öğretmenlerimize teşekkür eder ve öğrencilerimize başarılar dileriz.

Okunma 744 defa Son Düzenlenme Perşembe, 07 Haziran 2018 10:16