Pazartesi, 28 May 2018 12:22

YÜKSELEN KOLEJİ'NDE BİLİM

(1 Oyla)

Yükselen Kolejinin bilime, teknolojiye, her alanda ilerlemeye verdiği önem kapsamında okulumuzda 25.5.2018 tarihinde Üstün Zekalılar Enstitüsü Başkanı Şükrü Murat Cebeci’nin katılımıyla bir etkinlik düzenlendi. “Engellenemez değişim, yakın gelecekteki teknolojik ve bilimsel değişimlerin hayatı nasıl etkilediği” konulu etkinlikte öğrencilerimize başta yapay zeka olmak üzere çeşitli teknolojik konularda Şükrü Murat Cebeci tarafından bilgiler verildi. Teknolojinin hızla geliştiği içinde bulunduğumuz çağda, gelişmeleri takip etmek; yenilik, inovasyon ve Ar-Ge ’ ye açık olmak gerekir. Yükselen Koleji olarak bizler öğrencilerimizin sosyal ve bilimsel anlamda donanımlı birer birey olarak yetişmesi amacıyla okulumuzda bilim ve teknoloji içerikli uygulamalara, yöntemlere, etkinliklere önem vermekteyiz.

SUNUMDA YARARLANILAN KAYNAKLAR

Tekrar kullanılabilir roket: