Perşembe, 25 Ocak 2018 17:31

ANTALYA YKS KAMPI

12.SINIFLARIN YKS KAMPI

12.sınıf öğrencilerimiz için düzenlenen YKS eğitim kampı, 15-21 Ocak tarihleri arasında Antalya Belek'te gerçekleştirildi. Kamp boyunca her gün iki tane deneme sınavı uygulandı. Deneme sınavları hızlı bir şekilde değerlendirilerek sınav sonuçları öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle paylaşıldı. Ayrıca her deneme sınavının sonunda düzenlenen soru çözüm programlarıyla da öğrencilerimizin yapamadıkları ya da yanlış yaptıkları soruların çözümlerini görmeleri sağlandı.

Her akşam 20.00-23.00 arasında oluşturulan çalışma gruplarında hem konu eksikliklerinin tamamlanmasına hem de düzenli soru çözme alışkanlığının kazandırılmasına yönelik uygulamalar yapıldı. Kamp süresi boyunca danışman öğretmenlerimiz sorumlu oldukları öğrencilerle, rehber öğretmenimiz ise bütün öğrencilerle görüşmeler yaparak onların psikolojik açıdan da sınava hazır olmalarını sağlamaya çalıştılar.

Oldukça yoğun geçen bir haftalık eğitim kampının ardından eğlenceli aktiviteler de gerçekleştirildi. Öncelikle havalı tüfek poligonunda hedefler on ikiden vurulmaya çalışıldı. Akşam düzenlenen karaoke partisi keyifli anlara sahne oldu. Ankara’ya dönüş gününde ise Kurşunlu Şelalesi’ne gidilerek doğayla iç içe bir ortamda enerji depolandı.

Bu kampın hazırlanması ve uygulanması sürecinde bizlere yardımcı olan öğretmenlerimize ve idarecilerimize teşekkür eder, emeklerinin karşılığını almalarını dileriz.

Okunma 290 defa Son Düzenlenme Perşembe, 25 Ocak 2018 17:32