Çarşamba, 17 Ocak 2018 11:22

TEMİZ VE SAĞLIKLI OKUL

Milli Eğitim Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığı arasında yapılan protokol çerçevesinde yürütülen “Beyaz Bayrak İş Birliği Protokolü” ödülleri, 16.01.2018 tarihinde yapılan törenle sahiplerini buldu. Yükselen ailesi olarak (ilkokul, ortaokul, anadolu ve fen liseleri) ayrı ayrı bu ödüle layık görüldük ve yaşadığımız  onur ve gururu siz değerli velilerimiz ve öğrencilerimizle de paylaşmaktan mutluluk duyarız.
     Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın beden ve ruh sağlığını korumak, geliştirmek, yaşam kalitesini yükseltmek, temizlik ve hijyen konusunda yeterli eğitim almış sağlıklı nesiller yetiştirmek, öğrencilerimizin hijyenik bir ortamda eğitim-öğretimini sürdürmek amacıyla yürüttüğümüz tüm titiz ve özverili çalışmalarımızın bir göstergesi olan Beyaz Bayrak ile ödüllendirilmiş bulunuyoruz. Ortaokul olarak ikinci kez bu ödüle layık görülmek, bizlerin, bir kez daha doğru adımlarla, doğru hedefe azim ve kararlılıkla yürüdüğümüzün somut bir göstergesi olmuştur. Her dalda başarı ve birinciliklere aday olan Yükselen ailesinin bu haklı mutluluğunu siz değerli ailemizle paylaşmaktan onur duyar, emeği geçen herkese teşekkürü bir borç biliriz.

Saygılarımızla...

Okunma 772 defa Son Düzenlenme Çarşamba, 17 Ocak 2018 11:23