Cumartesi, 02 Aralık 2017 14:10

ÖZEL YÜKSELEN LİSESİ DİŞ SAĞLIĞI HAFTASI

İlk dişçilik yüksek okulu Dişçi Mekteb-i Aliyesi’nin açıldığı, 22 Kasım 1938 tarihi ülkemizde bilimsel diş hekimliğinin başlangıcı olarak kabul edilmiştir. 1996 yılından itibaren 22 Kasım ‘’Diş Hekimliği Günü’’, 22 Kasım’ı içine alan hafta ise ‘’Ağız Diş Sağlığı Haftası’’ olarak kutlanmaktadır.

‘’Ağız Diş Sağlığı Haftası’’ kapsamında kurucumuz ve aynı zamanda da diş hekimi olan Sayın Gülsen YÜKSEL tarafından öğretmenlerimize ve öğrencilerimize ağız ve diş sağlığı ile ilgili bir sunum yapılmıştır.

Gerçekleştirilen sunumun ardından bütün öğrencilerimize Sayın Gülsen YÜKSEL tarafından diş taraması hizmeti sunulmuştur.

Ağız ve diş sağlığı konusunda verdiği faydalı bilgiler ve gerçekleştirdiği diş taraması için kurucumuz Sayın Gülsen YÜKSEL’e teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Okunma 247 defa Son Düzenlenme Cumartesi, 02 Aralık 2017 14:12