Cuma, 01 Aralık 2017 15:51

BİLGE KUNDUZ ÖZEL YÜKSELEN FEN VE ANADOLU LİSESİNDE

Özel Yükselen Fen ve Anadolu lisesi 9 ve 10. sınıf öğrencileri olarak online olarak gerçekleştirilen Bilge Kunduz Uluslararası Enformatik ve Bilgi-İşlemsel Düşünme etkinliğine katıldılar.

Bilgisayar bilimini ve bilgi işlemsel düşünmeyi her yaştan öğrenciye öğretmek amacı ile oluşturulan bu etkinlik sayesinde öğrencilerimizin bilgisayar bilimi ve bilgi işlemsel düşünme konularındaki farkındalıklarının artması amaçlanmıştır.

Herkesin her türlü teknolojik cihaza sahip olduğu günümüzde, öğrencilerimizi enformatik konusunda bilinçlendirmek son derece önem teşkil etmektedir. Etkili teknoloji kullanımının yanı sıra bilimsel olarak öğrencilerimizin teknoloji deneyimlerini arttırmak bilişim dersi hedeflerimiz arasındadır.

Okunma 318 defa Son Düzenlenme Cuma, 01 Aralık 2017 16:01